logo

Activiteiten

Activiteiten 2023

Activiteiten 2023, alvast voor je agenda!

3 juni 2023 braderie
De jaarlijkse braderie is dit jaar op zaterdag 3 juni. Ook dit jaar is er weer een podium. Overdag is het podium aan de Phoenix en DansCreatie om hun artistieke talent te tonen. In de avond wordt er door Scrumpy weer een band neergezet. Welke dit is, is ook voor ons nog een verrassing!

2 september Home made market en wijnloop
Na een enorm geslaagde en succesvolle eerste editie in 2022 is deze activiteit nu al niet meer weg te denken. Ook dit jaar gaan we weer aan de slag om voor u de leukste markt neer te zetten en de lekkerste wijnen bij de winkels te schenken. De kaartverkoop is beperkt en gaat medio maart al van start.

27 oktober Halloween
Theatergroep Wateringen organiseert sinds dit jaar voor ons de Halloweenactiviteiten. Iedereen, jong en oud mag (het liefst zelf ook verkleed) meedoen aan onze vossenjacht en meezoeken naar de letters. Met die letters wordt een woord gemaakt en onder de juiste inzenders wordt een passende prijs verloot.

25 november Sinterklaas
Op zaterdag 25 november komt Sinterklaas weer op bezoek in Wateringen. Al is hij nog niet eens vertrokken, met zijn drukke agenda hebben we de goedheiligman ook in 2023 weer kunnen verleiden om Wateringen een bezoekje te brengen. De Stichting Gezellig Wateringen zorgt voor de intocht en een gezellig middag in het winkelgebied.