Sinterklaas in Wateringen

19 november 2022

Sinterklaas in Wateringen

Hij komt, hij komt! Na twee jaar is er eindelijk weer een intocht in Wateringen. Vanaf dit jaar georganiseerd door Stichting Gezellig Wateringen in opdracht van de Winkeliersvereniging Wateringen. Op zaterdag 19 november maakt de Sint een toer door Wateringen. Wat is er die dag te doen? Lees gauw verder!

Programma

Om 12.45 uur geeft Dance4you een optreden bij de Mariaschool aan de Koningsspil 47
Om 13.00 uur arriveert de Sint hier.
Om 13.20 uur vertrekt de Sint onder leiding van fanfare Phoenix via de Windmolen, Dorpskade, Guldenland, De Nesse, Frankenthaler naar het Tolland, Herenstraat tot aan het Plein.
Verwachte aankomst Oude Raadhuis 13.45 uur.

Op het Oude Raadhuis wordt de Sint opgewacht door de dansende meiden van DansCreatie, die voor de sint en het publiek enkele dansen zullen laten zien.
Om 14.00 uur wordt de Sint bij het Oude Raadhuis officieel welkom geheten. Na aankomst van de Sint op het bordes zal Phoenix enkele sinterklaasliedjes spelen.
Vanaf 14.30 uur starten de kinderspelletjes voor alle kinderen van 3-8 jaar. De spelletjes zijn op 10 plekken op het Vliethof, Plein en Herenstraat bij winkeliers. Met een strippenkaart kun je deelnemen. Let wel: Kinderen moeten onder begeleiding van ouders zijn.
Om 16.00 uur kun je je strippenkaart inleveren voor wat lekkers. Daarna kun je zelf natuurlijk je schoentje zetten.

Kleurwedstrijd en schoen zetten

Natuurlijk is er ook dit jaar een kleurwedstrijd en daarmee is een bijzondere prijs te winnen. Lever de kleurplaat uiterlijk maandag 21 november voor 10.00 uur in bij het Sinterklaashuis (Oude Raadhuis). Op deze datum ook wordt bekend of je hebt gewonnen! Als prijswinnaar mag je op de Meet & Greet komen bij Sinterklaas in het Oude Raadhuis.

Wil je alleen je schoen zetten? Doe dat op dinsdag 22 november bij het Oude Raadhuis tussen 16.00 en 17.00 uur en kom hem een dag later tussen 16.30 en 17.00 uur weer ophalen.

De kleurplaat kun je hier downloaden.

Video’s

De vlogpiet heeft ook dit jaar een paar leuke video’s gemaakt. Deze kun je bekijken op ons youtube kanaal.