Grote objecten als lichtpuntjes in Wateringen

02-december-2022

Vanaf vandaag staan er 3 grote lichtobjecten in het centrum van Wateringen. De Wateringse winkeliersvereniging is hiermee een vierjarige samenwerking aangegaan met het Naaldwijkse bedrijf RAKO Lightconcepts. De grote 3D lichtkunstwerken vormen echte eyecatchers in het centrum. De objecten zijn een toevoeging op de grote kerstboom van Rotary Wateringen op het Plein en de bestaande feestverlichting. De objecten blijven tot eind december staan en komen daarna jaarlijks terug. Wie een foto maakt met de objecten maakt kans op een leuke prijs.

“Ons centrum kon best nog wat extra gezelligheid gebruiken. Het is immers de feestmaand waarbij het winkelend publiek wil genieten van de wintersfeer. Met deze lichtpuntjes maken we het nog aantrekkelijker lokaal bij onze winkeliers te shoppen,’’ aldus de winkeliersvereniging.

De lichtkunst is van LED licht gemaakt en staat van 16.00 tot 23.00 uur aan.

Fotowedstrijd

Maak een familieportret in de arrenslee of een selfie bij de ijsbeer. Heb je een leuke foto met het lichtobject gemaakt? Stuur deze in via pr@ikwinkelinwateringen.nl of #ikwinkelinwateringen en maak kans op een cadeaubon van €75,-.

Foto’s: Mike van Hees