Ook dit jaar grote prijsloterij door Wateringse winkeliers

30-november-2021

Win de hele maand december prijzen!

Vanaf woensdag 1 december 2021 krijg je bij een aankoop in de Wateringse winkels in het centrum een lot. Hiermee zijn tot 31 december 2021 mooie prijzen te winnen. Per lot kunnen je via ikwinkelinwateringen.nl in tekenen op een van de 60 hoofdprijzen zoals een HiSense q-led smart tv, polaroidcamara, Seiko horloge, Buddha to Buddha armband, wielrenoutfit, diners en veel waardebonnen. Met de actie spreken de winkeliers de waardering uit voor de klandizie en het feit dat men lokaal shopt. 

“We staan voor een onzekere decembermaand. We hopen van harte dat de winkels open mogen blijven. We waarderen de lokale klandizie enorm en dit is ook dit jaar weer extra belangrijk,’’ laat het bestuur van de Winkeliersvereniging weten. “Bijna alle winkeliers hebben prijzen geleverd voor deze actie. Dit jaar kunnen klanten weer zelf kiezen voor welke prijs zij zich inschrijven. Vorig jaar was dit een enorm succes, met bijna 6000 deelnemers ondanks de sluiting half december. Kijk zelf maar eens op de website hoe leuk het er uit ziet en hoeveel prijzen we meer weggeven dit jaar! We hopen daarmee klanten extra te stimuleren hun decemberaankopenbij de locale winkels in Wateringen te doen.”

Hoe werkt de actie?

Per aankoop bij één van de winkeliers ontvang je een lot, uiteraard zolang de voorraad strekt. Per lot kun je intekenen één de hoofdprijzen. Inschrijven kan tot 2 januari 2022 uitreiking is in januari.