Sinterklaas komt digitaal naar Wateringen

08-november-2021

Sinterklaas in Wateringen

Ook dit jaar laat Sinterklaas en zijn twee gekste pieten in Wateringen digitaal van zich horen. Vanaf 13 november zijn er online filmpjes van de Sint te bekijken! Uiteraard geeft de goedheiligman ook dit jaar leuke opdrachten. Doe mee aan de kleurwedstrijd of speurtocht.

VLOG 2

VLOG 1 
OHHHNEEE waar is Sinterklaas? Hij is in…. Kudelstaart…? Kijk mee naar de eerste VLOG vanuit het Wateringse Pietenraadhuis. Komt het goed? Ps. de Pieten geven je een paar leuke opdrachten die je hieronder vindt! 

MEET & GREET MET DE PIETEN

Op zaterdag 20 november zijn er de hele dag pieten in het dorp. Geef hen de kleurplaat voor de Sint, ga met ze op de foto en wie weet hebben ze een handje strooigoed voor je! 

SPEURTOCHT
In de etalages van 25 winkels liggen letters verborgen. Als je die je hieronder invult op de juiste plaats krijg je een zin. Je krijgen alle letters i alvast van ons cadeau op de juiste plek! Je kan dit formulier downloaden, afhalen of digitaal invullen via sinterklaas.ikwinkelinwateringen.nl. Heb je hem geprint? Lever voor 27 november in bij: The Junior Store by Inimini, Time to Dance en Kids Department. Misschien win je wel een mooi cadeau.

KLEURPLAAT
De kleurplaat is vanaf 13 november op te halen in de Wateringse winkels of hier online te downloaden. Inleveren kan bij Time to dance, Junior Store en Kids Department.

Op Visite bij de Winkeliers