Sinterklaas komt digitaal naar Wateringen

05-november-2020

Sinterklaas gaat digitaal in Wateringen, videoboodschappen en opdrachten met prijzen

Zaterdag 14 november komt Sinterklaas digitaal aan in Wateringen. Met een online videoboodschap zal hij de Wateringse kinderen toespreken en hen Doe-het-Zelf opdrachten geven om veilig het feest te vieren. Met het juist verrichten van de twee opdrachten zijn er gave prijzen van de speelgoedwinkels te winnen in vier leeftijdscategorieën.

De eerste creatieve opdracht geeft Sint op zijn aankomstdag, waarbij de kinderen tot 21 november de tijd hebben om het resultaat in te leveren bij The Junior Store, Time2Dance, Kids Department en De Jong Optiek. Van de eerste opdracht maakt de goedheiligman op 25 november  de winnaars bekend. Enkele dagen later, op 25 november, start de tweede speur/puzzelopdracht langs Wateringse etalages die tot 29 november ingeleverd kan worden. Op 2 december volgt daarvan de uitslag. De prijzen zullen door Sints’ pieten persoonlijk gebracht worden. Op Pakjesavond is er uiteraard een slotbericht van de Sint.

Vanaf 14 november krijgen klanten bij aankoop bij deelnemende winkels een zakje snoepgoed (zolang de voorraad strekt) cadeau. De video’s en opdrachten zijn vanaf 14 november, 12.00 uur te vinden op ikwinkelinwateringen.nl/sinterklaas of op de Facebookpagina: facebook.com/winkelenwateringen