Borgdorff Makelaars

Uw huis verkopen?

Denkt u erover uw woning te verkopen? Wij komen graag eens bij u langs! Dat is altijd kosteloos en vrijblijvend. Pas nadat u overtuigd bent van onze meerwaarde, sluiten we een overeenkomst. Wel zo prettig!

Waarom uw woning via ons verkopen?

 • Bij ons heeft u een vaste makelaar als contactpersoon. Uw makelaar is van alles op de hoogte, begeleidt de bezichtigingen en neemt regelmatig zelf contact met u op.
 • Samen bepalen we een realistische vraagprijs. Het is namelijk bewezen dat een realistische vraagprijs uiteindelijk leidt tot een hogere verkoopopbrengst.
 • Samen met u bepalen wij de verkoopstrategie: wel of niet adverteren, een video van uw woning laten maken, een open huis organiseren, een buurtmailing? Alles kan!
 • Wij beschikken over een klantenintranet: u kunt zelf 24 uur per dag, 7 dagen per week uw dossier inzien. Zo bent u altijd op de hoogte van de promotie, bezichtigingsafspraken etc.
 • Wij hebben eigen juristen in dienst, die zorgen ervoor dat alles juridisch correct wordt vastgelegd als uw woning verkocht wordt. Bij onverhoopte problemen staan zij voor u klaar.

Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen te noemen om voor onze dienstverlening te kiezen. Dat vertellen we u graag persoonlijk!

Een woning aankopen?

U wilt verhuizen, dat staat vast! Maar wat voor woning kunt u kopen? Zijn uw woonwensen wel in overeenstemming met uw mogelijkheden? Waar moet u op letten? Wij helpen u graag om een antwoord te vinden op al deze vragen.
Een huis kopen doet u immers niet zomaar en juist dan is het prettig als een deskundige adviseur voor úw belangen opkomt. De verkoopmakelaar van het huis dat u wilt kopen behartigt namelijk niet úw belang, maar dat van de verkoper. Veel mensen zijn zich dat onvoldoende bewust. Daarom is het altijd verstandig een eigen, onafhankelijke adviseur in de arm te nemen.

Waarom kiest u ons als aankoopmakelaar?

 • Wij luisteren goed naar uw woonwensen en gaan daarna voor u op zoek naar de geschikte woning.
 • Tijdens bezichtigingen kijken wij kritisch naar de woning: wat zijn de plus- en minpunten?
 • Koopt u de woning? Dan laten wij een bouwkundige keuring uitvoeren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
 • Wij berekenen de realistische waarde voor de woning en zullen scherp voor u onderhandelen. Natuurlijk altijd in overleg met u!
 • U hoeft zich geen zorgen te maken over het contract; wij zorgen ervoor dat het juridisch in orde is. Onze juristen staan altijd voor u klaar!
 • U gaat niet alleen naar de notaris. Wij gaan met u mee. Voor deze afspraak zorgen wij dat we de woning samen nogmaals inspecteren.

Natuurlijk kunt u ons ook alleen op bepaalde onderdelen inschakelen. Bijvoorbeeld alleen voor de onderhandelingen of voor juridische ondersteuning bij het opstellen van het koopcontract. Bel ons gerust voor de mogelijkheden!

Taxatie

Als u een huis koopt, zal de bank meestal vragen om een taxatierapport van de aangekochte woning. Het kan ook zijn dat u uw huidige hypotheek wilt oversluiten en daarom een taxatierapport nodig heeft. Of u dient de waarde van de woning te overleggen aan de Belastingdienst. Welke reden u ook heeft om een taxatierapport op te vragen, u kunt altijd bij ons terecht.
Wij zijn aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Dit is het keurmerk voor woningtaxaties.
In het kort houdt het keurmerk in:
 • dat de taxateur deskundig en betrouwbaar is
 • u een begrijpelijk taxatierapport ontvangt
 • u inzicht krijgt in de onderbouwing van de waarde
 • u het rapport altijd online kunt opvragen
 • alle geldverstrekkers in Nederland het taxatierapport accepteren

Wilt u meer weten over het keurmerk? Kijkt u dan op we website van het NWWI.

De kosten voor een NWWI-taxatie bedragen € 495,- all in.

Consultancy

Als belegger, investeerder of ontwikkelaar in vastgoed neemt u met enige regelmaat ingrijpende beslissingen over uw onroerend goed. Om een doordachte en strategische afweging te maken, weet u als geen ander dat het noodzakelijk is hiervoor de beschikking te hebben over betrouwbare marktinformatie voorzien van een scherpe analyse. Veelal zult u dergelijke analyses laten uitvoeren door landelijk opererende adviesbureaus; een gemiste kans! Het ontbreekt deze adviesbureaus heel vaak aan gedetailleerde kennis van de lokale marktgebieden. Wij hebben deze kennis wel in huis en gaan tevens verder dan de dagelijkse praktijk van makelen.

Onze afdeling Consultancy is speciaal ingericht om complexe vastgoedvraagstukken te beantwoorden. Onze medewerkers beschikken bij uitstek over de kwalificaties om een gedegen marktonderzoek uit te voeren. Het opleidingsniveau van onze makelaars is met minimaal HBO+ hoog te noemen in de makelaarswereld. Daarnaast zijn verschillende medewerkers opgeleid aan de Amsterdam School of Real Estate op het gebied van Marktanalyse, Vastgoedmanagement en Financiële rekenkunde. Ook hebben we een aantal juristen in huis.

De combinatie van deze specialistische kennis is uniek te noemen. Hierdoor weten inmiddels vele spelers op de vastgoedmarkt onze consultants te vinden voor begeleiding van vastgoedvraagstukken op ieder niveau.

Wilt u weten wat onze consultants voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Hypotheken

Bij het kopen van een woning, komt er veel op u af waaronder het regelen van uw financiering. Voor velen is het afsluiten van een goede hypotheek een van de belangrijkste financiële beslissingen in het leven. U sluit een hypotheek immers voor een langdurige periode af. De ervaren hypotheekadviseurs van De Hypotheekshop Westland weten dit als geen ander. Vandaar dat wij als makelaars graag met hen samenwerken.

Een goed advies is maatwerk, omdat uw leven leuk moet blijven. Daarom verdiept onze hypotheekadviseur zich eerst uitvoerig in uw specifieke levenssituatie en wensen. Pas als deze volledig in kaart zijn gebracht, kijkt onze adviseur samen met u naar de hypotheekvorm en de geldverstrekker die voor u de prettigste voorwaarden heeft. Zodat u verantwoord kunt lenen.

De Hypotheekshop hecht grote waarde aan een duidelijk advies, duidelijke producten, duidelijke uitleg en duidelijkheid over de kosten. Informatie over hun werkwijze, wie zij zijn, hun tarieven etc. vindt u in het dienstverleningsdocument of op hun eigen site.

Afspraak maken via Borgdorff Makelaars
of bel 0174 22 50 60
wateringen1050@hypotheekshop.nl

GROOT NIEUWS OVER ONZE HYPOTHEEKSHOP 

De Hypotheekshop Westland te Wateringen heeft het beste resultaat van alle Hypotheekshops in Nederland in 2015
Dit jaar is De Hypotheekshop organisatie al 25 jaar actief als tussenpersoon. Wij zijn met De Hypotheekshop Westland te Wateringen onderdeel van de Borgdorff organisatie en vanaf het begin ook actief binnen De Hypotheekshop organisatie. Door de goede samenwerking met Borgdorff Makelaars en tevens Borgdorff Verzekeringen proberen wij elk jaar weer alle klanten die wij te spreken krijgen optimaal te bedienen. Dit heeft veelal tot gevolg dat de klanten ons de opdracht geven om hen te helpen met het traject om voor de aankoop van hun nieuwe bestaande- of nieuwbouwwoning, de hypothecaire geldlening met alle aanverwante verzekeringen te regelen.

Vol trots kunnen wij, De Hypotheekshop Westland te Wateringen, zeggen dat wij in het het jaar 2014 van alle kantoren in Nederland als nummer 3 en in 2015 als nummer 1 zijn geëindigd. Wij zullen er alles aan doen om ons kwaliteits- en serviceniveau vast te blijven houden en vinden het natuurlijk fantastisch wanneer ook voor de komende jaren blijkt dat wij een van de beste of best draaiende kantoor van Nederland zijn. Voor nu willen wij allereerst onze klanten bedanken, die ons het vertrouwen hebben gegeven en er mede voor hebben gezorgd dat wij dit resultaat hebben kunnen boeken. Vervolgens willen wij ook zeker de klanten en onze collega’s van Borgdorff Makelaars en Borgdorff Verzekeringen bedanken voor het doorsturen van nieuwe potentiële klanten.

Verzekeringen

Wilt u advies of bemiddeling op het gebied van particuliere of zakelijke verzekeringen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Als onafhankelijke tussenpersoon – aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van assurantieadviseurs en financiële dienstverleners, Adfiz – doen wij zaken met een breed scala aan verzekeraars. Daarnaast zijn wij specialist in het verzekeren van Verenigingen van Eigenaren.

Onze adviseurs bekijken altijd welke instelling het aantrekkelijkste aanbod voor u heeft. Maar daar houdt onze dienstverlening niet mee op. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan staan wij voor u klaar. Wij zorgen voor een vlotte en adequate afhandeling. Vanzelfsprekend nemen wij alle administratieve rompslomp uit handen. Daarnaast houden wij u tijdens de looptijd van de verzekering op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen die voor u interessant zijn.

Wij maken graag helder voor u wat u van onze dienstverlening mag verwachten. Daarom hebben wij voor u een dienstenwijzer opgesteld waarin wij u onder meer informeren over welke dienstverlening wij u bieden, onze relatie met en positie ten opzichte van de verschillende aanbieders van verzekeringen en waar u terecht kunt bij klachten.

Kijk voor meer informatie op de website van Borgdorff Verzekeringen.