Dekor

Welkom bij Dekor

In de woonprogramma’s op tv en in de woonbladen ziet u altijd de mooiste interieurs. Interieurs die helemaal kloppen qua stijl en kleuren. Er ligt een mooie vloer, er hangen prachtige gordijnen, functionele zonwering en op de wanden zit óf een mooi behang óf een aparte kleur verf. U wilt dit ook, maar waar halen ze dat toch allemaal vandaan? Dekor heeft van al deze producten een uitgebreide collectie en dat allemaal onder 1 dak al meer dan 25 jaar!!

U weet niet waar u moet beginnen? Ook dan is Dekor de aangewezen winkel om naar toe te gaan. Een team van specialisten staat klaar om u te helpen. Een klein advies, een duwtje de goede kant op of een compleet plan. Allemaal géén probleem.

Wij doen dit graag, samen met u. Dekor adviseert, inspireert en vermindert verbouwingsstress. Want Dekor neemt desgewenst ook de complete planning en uitvoering van uw verbouwing op zich. Geen zin om stad en land af te struinen voor geschikte meubels? Samen met u gaan we op zoek en nemen u mee naar inkoop centra waar voor ieder wat wils te vinden is.

Voor een actueel en breed assortiment aan vloeren, raamdecoraties, zonwering, stoffen, behang, verf en creatieve ideeën voor elk budget bent u bij Dekor aan het juiste adres. U zult verbaasd staan wat er met uw gewenste bedrag allemaal veranderd kan worden in uw woning!