Dierenkliniek Wateringen

Telefoon: 0174-290336                                                                                              Voor spoedgevallen avond-nacht-weekend: 0900-3344455.

Bij Dierenkliniek Wateringen kunt u dagelijks met uw huisdier terecht voor het spreekuur met uw huisdier. Om ruim de tijd voor de patienten te hebben werken wij uitsluitend volgens afspraak. De balie is de gehele dag geopend en kunt u tercht voor o.a. anti parasitaire producten en hebben wij een zeer ruime sortering dieetvoeders voor hond en kat. Onze gediplomeerde para veterinaire assistentes dienen u graag van advies, tevens begeleiden zij  het puppy consultatiebureau. Ook voor katten- en hondengedragskunde kunt u bij ons terecht.

Huisdierenziekenhuis in Honselersdijk: hier vinden de operatieve ingrepen, rontgenologische-, echo-, mri-, internistische- en laboratorium laboratorium onderzoeken plaats.
Dierenkliniek Wateringen is onderdeel van het Veterinair Centrum. Dit is de overkoepelende naam voor het Huisdierenziekenhuis en de kliniek voor paarden in Honselersdijk, de twee dierenklinieken in Den Haag -Leyweg en de Vogelkelder- en de dierenklinieken Wateringen, Monster en ’s-Gravenzande.