Ed van Zundert Risicobeheer

   – Verzekeringen particulier  –  Verzekeringen zakelijk  –  Hypotheek advies  –

www.edvanzundert.nl

Het adres voor persoonlijke service

Komt u gerust bij ons binnen. Wij nemen rustig de tijd voor een gesprek en het beantwoorden van uw vragen. Service heeft bij ons altijd prioriteit. Uw persoonlijke situatie staat centraal. Verzekeringen en Hypotheken: wij zetten ingewikkeldheden om in begrijpelijke taal.

U weet waar u aan toe bent. U bespaart op overbodige kosten. En juist als er een schade voorvalt, staan wij voor u klaar. Tussen de grote maatschappijen vindt u in ons een betrouwbare en vakkundige partner die volledig voor uw belangen op komt. Zo ziet u: een persoonlijke benadering betaalt zich vanzelf terug. Daar heeft u wat aan.

 Ervaren en deskundig

U kunt vertrouwen op jarenlange ervaring. Wij beschikken over vele, wettelijk vereiste vakdiploma’s, o.a. voor Verzekeringen Schade en Leven, Erkende Hypotheek Adviseurs, etc. Deskundigheid als basis voor persoonlijk maatwerk.    Op www.edvanzundert.nl leest u nog meer over ons bedrijf en vooral over de dienstverlening die u van ons kunt verwachten.

Vragen over Verzekeringen en/of Hypotheken?

U bent van harte welkom bij ons op kantoor aan de Herenstraat 62. Wel zo makkelijk. Verzeker u van een prettig gesprek met een deskundige adviseur die u met raad en daad terzijde kan staan. Loop eens binnen!

Graag tot ziens!

Ed van Zundert