Pearle Opticiens Wateringen

Pearle Opticiens Wateringen

Het team van Pearle Opticiens Wateringen biedt sinds 2008 vol passie een – inmiddels – vertrouwde service en kwaliteit. Franchisenemer Peter Langeweg: “De passie van ons team is om klanten te adviseren. Het meest blij zijn wij wanneer klanten tevreden zijn. Niet alleen met hun aankoop, maar ook met de service”. We heten iedereen uit Wateringen en omgeving welkom.
Tevens zijn wij ook op vrijdagavond geopend van 19:00 – 21:00.

Over Pearle

“Pearle staat voor kwaliteit, service en deskundigheid en dat zie je terug door de hele winkel”, vertelt Peter Langeweg, tevens ook bedrijfsleider bij Pearle Opticiens Wateringen. “Een deskundige oogmeting en kleine reparaties zijn natuurlijk gratis. Daarnaast biedt Pearle Opticiens Niet Goed-Geld Terug Garantie, Zichtgarantie en Laagste Prijs Garantie, waardoor onze klanten verzekerd zijn van optimaal zicht voor een scherpe prijs. Klanten vinden hier naast een breed assortiment brillen en zonnebrillen, ook verschillende soorten contactlenzen, in iedere prijsklasse.

Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Pearle biedt het meest brede assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Pearle staat voor deskundige oogzorg, voor iedereen betaalbaar. Pearle is lid van de NUVO (Nederlandse Unie van Optiekbedrijven), de branche- en werkgeversorganisatie van de optiekbranche. Meer informatie: www.pearle.nl.