Santen en Gasille Makelaars

Een huis kopen of verkopen is ingrijpend. Zowel emotioneel als zakelijk. Allerlei aspecten komen er bij kijken van taxatie, financiering, verzekering en bouwkundige keuring tot onderhandelen en de uiteindelijke overdracht. U wilt het maximale eruit halen en dat betekent talloze keuzen maken; vaak voor de eerste keer.

Kiezen is makkelijk als je kennis van zaken hebt. Maar veel mensen hebben dat pas achteraf, na de aankoop of verkoop. Wij niet, want het is ons dagelijks werk. Dus zijn er geen geheimen voor ons…

Een makelaar kiezen heeft alles te maken met vertrouwen. Het vertrouwen dat een makelaar deskundig is, integriteit boven alles handhaaft en er alles aan doet om u optimaal van dienst te zijn. Blauwe ogen zeggen weinig. Ervaringen des te meer. Santen & Gasille Makelaars is een makelaar die al jarenlang het vertrouwen van opdrachtgevers waar maakt.

Loop gerust eens bij ons binnen voor meer informatie over het aankooptraject van uw droomhuis of het verkooptraject van uw huidige woning, alsmede voor meer informatie over uw financiële mogelijkheden. U bent van harte welkom!