Reset

Wij zijn Reset. Wij zorgen ervoor dat organisaties zich geen zorgen meer hoeven te maken over ICT. Dat doen wij door ze te voorzien van betaalbare en kwalitatief hoogwaardige systemen, netwerken en oplossingen. En door altijd voor ze klaar te staan bij allerlei problemen of storingen.

Kennis. Technologie. Persoonlijke aandacht. Het zijn waarden waar wij bij Reset veel aandacht aan besteden. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om onszelf en de ICT-omgevingen van onze klanten te verbeteren. Met passie en enthousiasme volgen we de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op de voet. Waar mogelijk pakken wij deze op, optimaliseren wij ze en introduceren wij deze bij onze klanten.

Samen werken we keihard om alle doelstellingen van onze klanten te realiseren en hun ICT-omgevingen up-to-date te houden. Wij geven advies met verstand van zaken en proberen organisaties altijd op een goede, veilige en creatieve manier informatie te laten uitwisselen.

Op maandag tot en met vrijdag kunt u vanaf 07:00 uur tot en met 21:00 uur telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen of storingen. Daarnaast kunt u ook met ons chatten via de website of via whatsapp  06 3222 7777 ). Natuurlijk kunt u ook bij Reset langskomen, van 8.00 tot 17.30 is ons pand aan de Lierseweg 7-9 geopend.