Vers 5 Kaas en Noten

Over Vers5 Kaas en Noten

Als Hollandse fabriekskaas verkopen wij het merk Stompetoren. Deze kaas heeft bijzonder smeuïg zuivel en is niet al te zout. Stompetoren wordt ook mager en met toevoegingen als komijn verkocht. Naast Stompetoren kaas is er een ruime keuze uit zorgvuldig geselecteerde boerenkazen. Een bijzondere kaas is de boerenbruiloft kaas van + 70 kg. Voor de liefhebbers van gatenkaas is er de boerenpolderkaas en de zoetere variant Tynjetaler uit Friesland. Door de groeiende populariteit zijn ook de geitenkazen ruim vertegenwoordigd.

Van buitenlandse kaas wordt naast de standaardsoorten een met het seizoen variërend assortiment aangeboden. Een bezoek aan deze afdeling levert dus continue verrassingen op. Laat u meevoeren met een kaasreis door Europa en vraag gerust of u vooraf even mag proeven! Ook voor een geslaagde kaasfondue bent u bij ons aan het goede adres.

De notenafdeling is royaal van opzet met door onszelf samengestelde notenmixen en Japanse zoutjes die uitnodigen tot het organiseren van een gezellige borrel. Daarnaast hebben wij een groot aanbod van rauwe noten en ongebrande notenmixen die kunnen bijdragen aan een gezond voedingspatroon.

Elke twee weken presenteren wij een aantal interessante aanbiedingen.

Graag tot ziens bij: Hans en Els van Leeuwen.
Vers vijf kaas en noten, 
Vliethof 59.
2291 RZ Wateringen.
E-mail: vers5kaasnoten@outlook.com